aebleboern

Giv dit barn de bedste betingelser for at lære | 3 tips fra børnesundshedsekspert Anette Straadt

aebleboernJeg har spurgt Sundhedsplejerske Anette Straadt fra Æblebørn om, hvordan du kan give dit barn de sundeste betingelser for at lære.
Hvad har hjernen brug for? Hvad viser undersøgelser? Hvordan gør du helt praktisk?

Her er tre tips til at booste dit barns læring fra Anette:

1. Sørg for at dit barn får tilstrækkeligt med sunde fedtstoffer. Især omega 3!! Undersøgelser viser at omega 3 har betydning for indlæring, koncentration, læsefærdigheder, motorik og meget mere.

2. Sørg for at dit barn har et stabilt blodsukker. Hjernen har brug for en stabil tilførsel af energi for at kunne fungere optimalt.

3. Sørg for at dit barn får sovet nok. Det er fuldstændig essentielt, for at hjernen og kroppen er klar til at lære.

Meld dig ind i Anettes Klub Æblebørn og få ‘Månedens Guld’ i juni med mange flere tips og meget mere konkrete værktøjer til at optimere dit barns læringsmuligheder bedst muligt. Det er helt gratis at være gæst den første måned i Klub Æblebørn. Her kan du downloade guiden på skrift eller som mp3 lydfil. Eller se den på video. Der er også toplækre opskrifter og et spændende interview. Fuldstændig gratis og uforpligtende. Og du kan når som helst melde dig ud af klubben igen. Ingen problemer!

Som medlem af Klub Æblebørn får du desuden 15% rabat på dit køb hos Smålinger, samt rabat hos æblebørn.dk, motherbynature.dk og slyngeskolen.dk.

Update 20/6: Anette har interviewet mig om, hvordan små børn lærer og hvordan du kan gøre dit barn god til at lære. Melder du dig ind i Klub Æblebørn nu, kan du høre interviewet i Månedens Guld i juli måned.

 

anette-aebleboernAnette er ekspert i børnesundhed. Hun har hjulpet 100 vis af familier til sunde børn og familier med overskud. Hun er sygeplejerske, sundhedsplejerske, mor til 3 og har et utal af uddannelser og kurser fra ind og udland og dermed den nyeste viden inden for børn og sundhed med naturlige midler.

æblebørn.dk

 

 

♥ Stine

[social_share]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *