Priser

Alle priser er opgivet inkl. moms.

 

Levering

Varer leveres normalt inden for 1-2 hverdage med Postdanmark.
Det er muligt at indtaste en anden leveringsadresse end faktureringsadressen. Ved levering til Grønland, Færøerne og øvrige Europa kontakt os venligst via mail shop@smalinger.dk

 

Forsendelsesomkostninger

Gratis fragt på forsendelser til Danmark.
Ved levering til Grønland, Færøerne og øvrige Europa kontakt os venligst via mail shop@smalinger.dk.

 

Betaling

Hos Smålinger kan du betale med følgende betalingskort:

dan-kort  Dankort/Visadankort

edan-kort  e-Dankort

Du kan også betale via bankoverførsel. Vi sender dine varer, når vi har registreret din betaling.

 

Offentlige institutioner

Vi bruger elektronisk fakturering. Ved bestilling skriver du blot EANnr. eller CVR-nr. i feltet Kundebemærkninger, så sender vi en elektronisk faktura.

 

Reklamations- og fortrydelsesret

Returret:
Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.  Varerne skal så vidt muligt returneres ubrugt. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand som ved modtagelsen. Udfyld og send meget gerne denne returformular med, det gør returneringen nemmere for os:

Hent returformular her

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Varer skal returneres til vores kontor:
Smålinger ApS
Galoche Allé 15
4600 Køge

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke. Smålinger kan ikke gøres ansvarlig for varer, der er sendt retur som brev.

Reklamationsret:
Smålinger yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Smålinger indenfor rimelig tid. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Opdager du en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Smålinger. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale eventuelt kreditering.

Hvis en vare skal returneres til Smålinger i forbindelse med reklamation, opfordrer vi til, at Smålinger kontaktes før returnering af varen. I tilfælde af at vi ønsker varen retur, fremsender vi en forudbetalt portolabel eller sørger for afhentning af varen. Returneres varen for egen regning, uden aftale med Smålinger, refunderes returneringsomkostning i rimeligt omfang.

Transportskader:
Ved skader opstået under transport, opfordrer vi til at dette straks anmeldes til Postdanmark og også gerne til Smålinger. Hvis pakken er synligt beskadiget ved modtagelse, er det en god idé at enten nægte modtagelse, eller få påført på følgebrevet, at der tages forbehold for modtagelse, ved skader på varen opstået som følge af transportskade. Hvis du er i tvivl, kontakt endelig Smålinger. Opdager du en transportskade efter levering, skal du indenfor rimelig tid gøre Smålinger opmærksom på det, hvis det har forringet varens værdi.

Reklamation- og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Smålinger ApS
Galoche Allé
4600 Køge

tlf. 51 27 84 36
shop@smalinger.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

 

Registrering af personlige oplysninger

Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres på www.smålinger.dk, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.smålinger.dk .